Андреа и Галена героини в уникална линия видеоигри

Игрите от новата серия PLANETA PAYNER SLOTS™, произведени по лиценз на водещата музикална компания PLANETA PAYNER, залагат на взривоопасна комбинация от игралната тръпка с ритъма на песента и динамиката на приказните сцени.

Първите две игри от серията - "BAD GIRL" и "VAMPIRE ROMANCE", са базирани на хитовите заглавия "Лоша" на Андреа и "Ще се проваля" на Галена.

Авторите сполучливо са пренесли част от оригиналната атмосфера на видеоклиповете, като умело са я вплели в интригата на игрите, подсилена допълнително от интерактивните бонуси и интересните игрални концепции.

Интригуващ детайл в игрите са и новите образи на героините, които са пресъздадени с пленителна и реалистична атрактивност посредством 3D-анимация. Уникалната комбинация от музика, изкуство, математика и технология предлата наситина завладяващо преживяване за играчите, което се прави за първи път у нас!

Продуктите ще бъдат представени лично от своите героини на щанда на Казино Технологии, на Изложение на Игралната индустрия BEGE 2012, което отваря врати от 16 до 18 октомври 2012 в Интер Експо Център София.

Няма коментари:

Публикуване на коментар