ГАЛЕНА: АКО УМРАТ ВСИЧКИ ЧАЛГАРИ, НЕГОВИЯТ ЖИВОТ ДАЛИ ЩЕ СЕ ПРОМЕНИ?

„Ако умрат всички чалгари, неговият живот дали ще се промени?” – този въпрос, провокиран от постоянните призиви на Николай в Къщата на VIP Brother „Смърт на чалгата”, зададе Галена по време на снощното си гостуване в живото предаване на най-гледаното в момента риалити шоуто.

Въпрос, зададен много на място и заслужаващ специално внимание. Интересно ни е какъв ли би бил отговорът на Николай, както и на всички, които използват подобни „крайни изказвания”, както ги определи Гала, която също гостуваше в студиото. Галена нарече агресивността срещу чалгата в Къщата „доста обидна” и повдигна още един въпрос, който и много други зрители задават: „Не знам Ники какъв ВИП е въобще?”

Според „най-дяволитата певица”, както водещият Ники Кънчев нарече Галена, основният проблем в Къщата на VIP Brother е алкохолът. „Алкохолът е подстрекател на много избухвания”, сподели тя и обясни, че според нея добре познатият израз „във виното е истината” е много верен – алкохолът развързва езика и човек казва това, което се притеснява да каже в трезво състояние.

Няма коментари:

Публикуване на коментар