Азис: Ние не носим вина, че днешната младеж не учи

Азис за пореден път защити колегите си от фолк жанра, на които в публичното пространство често се приписват какви ли не вини.
С настъпването на новата учебна година много хора възроптаха срещу отпечатването на тетрадки с ликове на фолк звезди, а медиите грабнаха горещата тема и отново се стигна до обобщения за пагубното влияние на чалгата върху подрастващите.
"Много хора знаят по-добре "Как да живея без тебе, Андреа" от това колко букви съдържа българската азбука. Аз съм убеден в това нещо и за това ние нямаме никаква вина. Ние не носим вина за това че днешната младеж не учи, не се интересуват от нищо, освен от неща, които им носят удоволствие. Едно от тези неща е нашата музика. Съжалявам, че съм като някакъв адвокат на това нещо, но никой не излиза да го каже.Нямаме вина, че хората харесват попфолк и неща, които им носят удоволствия, какъвто е жанрът ни" - заяви Азис по време на гостуването си в "Лигата на необикновените" с гост-водещ колежката му Андреа.
Краля на фолка не скри и възмущението си от демонстрираното самочувствие от изпълнителите в поп жанра, за които определено 2012-та е изключително силна година.
"Тези от поп музиката пък пуснаха две песни и направо откачиха ! Почнаха да ги въртят тия две песни едно след друго, едно след друго… Аз си викам, чакай, бе… Ами те, ако са на наше място, ако имат хит след хит години наред, какво ще правят?! Те ще се самоубият от манията си за това да се бият в гърдите, че са №1! Пуснаха две парчета и просто искам да ви кажа, че стана страшно! Немат стигане, ей, немат стигане!" - разпалено коментира Азис.

Няма коментари:

Публикуване на коментар