Азис пя пред повече от 7000 души в Турция

Азис пя пред повече от 7000 души в зала "Suare" в град Бурса. Заради огромния интерес, той бе зорко пазен по 24 часа в денонощието от цели 20 човека охрана.
Изпълнителят на "Кажи честно" успя да очарова публиката в южната ни съседка с изпълнение на хитовите си парчета в близо двучасовия концерт, по време на който бе непрестанно аплодиран от многохилядната публика. По-голяма част от зрителите дошли да видят звездата, били турци. Интересен е фактът, че сред хилядите посетители имало страшно много дългогодишни фенове на Азис, които дори се опитали да докарат външния вид на своя любимец до най-малкият детайл - коса, макиаж, тоалет.

"Толкова свои двойници накуп не бях виждал!" - сподели Краля на попфолка малко след завръщането си.

Зрелищното събитие получи широк отзвук и в местната преса, която го определи като най-успешния концерт на български изпълнител. Турските организатори бяха категорични, че никой не е успявал да събере толкова много хора, колкото изпълнителят на "Сен Тропе".
В свободното си време Азис решил да се разходи из улиците на красивия град Бурса и посетил местния пазар. При вида му там настанала истинска истерия и всички искали да се снимат с него. Певецът нямал намерение да откаже на никого, но в един момент настанала такава суматоха, че се наложило да бъде изведен с полиция, тъй като многобройните му гардове не успели да се справят сами с екзалтираните почитатели.

Няма коментари:

Публикуване на коментар