Коварна болест мори Преслава??

От няколко месеца певицата усилено топи килограми и вече не прилича на себе си. Напоследък певицата е силно отпаднала и изнервена. Преслава имала комплекси още от ученическите си години и се срамувала от пищните си форми. От доста време изпълнителката на „Как ти стои“ не си позволявала да яде мазнини, защото се страхувала да не напълнее и това да повлияе на звездния й имидж. В манията си да отслабне брюнетката е стигнала до застрашаващо живота й положение.

Петя била толкова стриктна в старанието си да постигне така мечтаната фигура, че понякога се случвало да гладува с дни. За радост на нейни колежки, които доскоро й завиждаха за формите, бюстът на звездата се е смалил и от прословутите 90 сантиметра няма и помен(в началото на кариерата й бяха 120 сантиметра).

Носи се слух, че певицата е развила булимия и не може да приема каквато и да била храна. Болестта е много коварна, затова лечението й се осъществява, както от диетолог, така и от психолог.

За радост на своите близки, приятели и фенове, Преслава се е вразумила и е взела мерки, с които да пребори страшната болест.

Няма коментари:

Публикуване на коментар