Азис разочарова българите в САЩ

Много от нашите сънародници са останали изключително недоволни след първия концерт на Азис в Ню Йорк. В програмата на фолк звездата бяха предвидени 3 концерта – в Ню Йорк, в Чикаго и в Лас Вегас. Нашенците определиха представянето на певеца като гавра към българската общност в Ню Йорк.
Фолкидолът изпял 9 песни на плейбек, което предизвикало негодувание от страна на публиката. Един от недоволните зрители се провикнал, че не е дал 60 долара за билет, за да гледа такава подигравка.
Веднага след концерта на Азис в Ню Йорк заваляха и първите негативни коментари на българи, които са били част от публиката, последва и безпрецедентна вълна от недоволство. Най-фрапиращото е, че мненията за Азис са противоположни на суперлативите, които се пишат за него в българските медии.
Междувременно негативните мнения на хора, присъствали на концерта на Азис в Ню Йорк, стават все повече, дори бе създадена специална група за това.
Ето някои от коментарите там:

"Това, което се случи снощи беше една чиста подигравка с всички българи от Ню Йорк и тези, които бяха дошли от други места. Азис изпълни 9 песни на плейбек, като пет от тях ги повтори по два пъти...и всичкото това за 45 минути с почивка!!!!! След като всички го освиркаха, той избяга... ГОЛЯМО РАЗОЧАРОВАНИЕ!!!!!!!!" - пише С. Г.

"Първо, организацията беше СУПЕР слаба, нямаше никаква организация от страна на ресторанта, второ, къде бяха тези 20 сервитьори и бармани, които щяха да ни обслужват?????Ние сами се обслужвахме. Трето, как може така да се подигравате с българския народ, как можете да му давате пари да пее 9 песни и да повтаря по 4-5 пъти една песен?!?!?!? Това не беше никакъв концерт, това беше едно живо плюене в лицето на България. И пак, поредното разочарование от България... Искаме си парите обратно!!!!!!" - заявява С. Д.

"Много зле! Азис не може да пее! Нито умее да прави шоу! Пя на плебек, а като говори на background продължава да върви песента, озвучаването ужасно, повтаря едни и същи песни по няколко пъти. Освиркаха го хората, докато накрая си тръгна като посран. След като си тръгна стана купон, но все пак хората не плащат за това. Ако все още имате възможност (за хората от Лас Вегас и Чикаго), върнете си билетите и не си губете времето! I WANT MY MONEY BACK! THE SHITTIEST SHOW EVER!" - възмущава се B.BG.

"Нямам думи!!! Какво беше това? Чиста подигравка с нас! Изключително слаба организация и плейбек на общо 9 изпълнения, от които 3 пъти една и съща песен и 2 пъти на друга! А за финала, да не говорим – просто “грандиозен”. Истинска загуба на време и пари...е, купон стана, но след “голямата звезда” Азис" - коментира Л. Ш.

"И само да е посмял да се похвали, че турнето му е било супер успешно!!! Дали ще каже на вестниците, че го освиркахме на тръгване" - пита се К. Н.

Няма коментари:

Публикуване на коментар