Алисия записа нов сингъл

Алисия записа нов сингъл и не успя да сдържи радостта си от добре свършената работа. Тя побърза да сподели удовлетворението си със своите почитатели.

"Приятели, вчера записах новата си песен! Нямам търпение да ви я представя!" - написа звездата в своя профил.

От суеверие засега певицата не пожела да издаде подробности нито за парчето, нито за екипа, с който е работила по него. Folkmusic TV обаче научи, че постнатият фотос на стената й в социалната мрежа е направен на път за София, което от своя страна може да ни подскаже, че явно записът на песента са осъществен в студио извън столицата.

Припомняме, че в края на февруари изпълнителката промотира видеоклип на подарената ѝ от Джордан песен "Иска ли ти се", а също сподели че подготвя интересни и различни музикални проекти, които ще реализира през 2012-та.

"Вече имам и нова песен, по която се работи. Надявам се да мога да я представя след като "Иска ли ти се" поотшуми, някъде в края на пролетта. Работим и по въпроса за албум. Много е трудно да се поставят срокове, защото зависи от страшно много хора - от текстописеца, от аранжора, от човека, който ще направи видеоклипа, от този, който ще го монтира, от всеки детайл" - обясни Алисия.

Няма коментари:

Публикуване на коментар