“Планета” HD посреща лятото с голям концерт в София

Това лято ще бъде много горещо на хитове и емоции, защото “Планета” HD ще отбележи своя втори рожден ден с голям концерт. На 25 юни, от 19 часа, на площад “Княз Александър I” в София, ще се появят близо 30 изпълнители, с които заедно ще посрещнем лятото.
img_4342.jpg
Най-обичаните и популярни имена в българската музика ще поздравят с песен всички фенове на най-новата и високо-технологична медия с марката “Планета”. Освен най-новите им песни на сцената ще прозвучат и много златни хитове, но подробностите засега остават тайна, за да бъде изненадата по-голяма.
20-year-5044.jpg
През юни 2010-та отново с концерт в София бе сложен официалния старт на най-модерната музикална медия в България. На този грандиозен и незабравим спектакъл Музикална компания “Пайнер” отбеляза и своя 20-ти рожден ден. Зрителите пък определиха песента на Ивана “Шампанско и сълзи” да заеме първото място в супер-класацията “Златните хитове на Планета и Пайнер”.
20-year-5039.jpg
Трите телевизионни канала с марката “Планета” ще предават директно най-забележителния спектакъл на лятото. Софиянци и гостите на столицата пък ще могат да се насладят на живо на любимите си песни и звезди.
снимки: Концерт “20 години Пайнер” - юни 2010 г.

Няма коментари:

Публикуване на коментар