Галена и Галин организират за сина си празник в “Дисниленд”

Галена и Галин са решили да подарят на малкия си син Стефчо незабравим празник. На 22 юни той е рожденик и ще навърши 3 години, а щастливите мама и тате му организират пътуване до Париж и посещение на един от най-големите увеселителни паркове в света “Дисниленд”.
Наскоро пък актуалната фолк певица и нейният любим признаха в интервю, че се подготвят за второ дете и се зарекоха, че ще е момиче. Изпълнителката няма никакви притеснения, че повторното майчинство ще се отрази негативно на кариерата й. Феновете знаят колко бързо тя успя да се възстанови след първото раждане, а хитовете, които реализира след това, отново я изстреляха на призовите позиции в жанра.
На прага на летния сезон сега на Галена й предстоят многобройни срещи с публиката. и друго пътуване в чужбина. Певицата ще отлети за Лондон, където я очаква среща с българската общност на Острова. Концертът на звездата на "Пайнер" ще съвпадне с последните приготовления в града-домакин на XXX Летни Олимпийски игри, където тя ще успее да усети атмосферата за предстоящото спортно събитие, както и да се разходи сред специално изградените олимпийски зони.

Няма коментари:

Публикуване на коментар