Мария стигна Преслава по хонорар

Мария стана най-скъпо платената попфолк изпълнителка заедно с колежката си Преслава. Двете изпълнителки прибират по 6 хиляди лв. за едночасово участие в заведение – разкриха собственици на нощни клубове. Дълго време Преслава беше еднолична лидерка по заплащане, като цената й се вдигаше постоянно, защото непрекъснато беше провъзграсявана за певица №1 на годината. Плътно зад нея по заплащане бе Ивана, която прибира по 5 бона, за да забавлява посетителите на oвеселителните заведения.

Мария обаче наруши статуквото, като обяви, че вече ще приема участия само за 6 хиляди лева на час. Причината за огромната сума в състояние на криза е, че Отварачката не искала да пее по долнопробни кръчми в страната, а да бъде поръчвана само в елитни дискотеки.

От няколко месеца миньончето няма притеснения за финансовото си състояние. Попфолк фурията има връзка с милионерския син Христиан Гущеров, който подпомага развитието на кариерата й и снимането на скъпи клипове.

Преди години Мария прибираше по 3 хиляди лв за свое участие, но вече дискотечните босове трябва да се бръкват двойно повече, ако искат брюнетката да ги забавлява. Дори и да успее да се договори по новата си тарифа, Мария няма да вземе цялата сума. Сериозен процент, който понякога е повече от 60 на сто, отива за продуцентите й от „Пайнер”.

Няма коментари:

Публикуване на коментар