Галена: Моите проекти не се изчерпват само с албума „Аз“

Галена сподели впечатленията си от реакциите на феновете за песните от албума "Аз". Певицата не скри удовлетворението си от високите оценки, които получава за своите нови парчета.


"Отзивите са най-добрите в моята кариера, които съм получавала досега. Много пъти съм казвала, че ако искаш да получаваш, трябва да смееш да рискуваш. Аз мисля, че рискувах, но пък все пак съм си "вързала гащите" с две-три по-комерсиални парчета. Моите фенове вече си избраха песента "След раздялата" като водеща" - разказва Певицата на 2010 година пред "Планета".

Припомняме, че "След раздялата" оглавява "50-те най..." на Signal вече три поредни седмици. Именно Галена е и певицата с най-много сингли в класацията, която изцяло се базира на предложенията на феновете.

"С такива проекти няма как да сгрешиш, винаги можеш да направиш една крачка напред, пък и да направя назад не се страхувам! Имам сили да продължа. Това е нещо различно и със сигурност печелившо. Между другото занапред също имам много идеи. Моите проекти не се изчерпват само с албума "Аз" - заяви още Галена.

Можете да си поръчате новият албум на Галена "Аз" и от Folkmusic TV. Пишете на office@folkmusic.dir.bg

Няма коментари:

Публикуване на коментар