Алисия се отказа от „Евровизия“, подкрепя Десислава

Желаещите да пратят Алисия на финал за българската песен на "Евровизия" могат да преориентират симпатиите си към друг кандидат за слава, съобщава "Монитор".

Топизпълнителката на Ара Мюзик се отказа от конкурса часове преди крайния срок за предаване на парчетата в БНТ1. Причината - месец по-рано песента ѝ изтече в Интернет с работно заглавие "Love Me, Baby", а регламентът изисква пълна ефирна анонимност от мелодията претендент. От "Сан Стефано" 29 я посъветвали да предложи друга композиция, но карамеленото момиче не могло да реагира в инфарктно кратките срокове за запис.

"Не го преживявам особено драматично. Догодина ще опитам пак" - сподели тя и добави, че неин фаворит за вокален посланик на България в Азербайджан е Десислава. "Подкрепям я на 100%, защото е достоен изпълнител, с прекрасен глас, който не признава стилови ограничения и с лекота ще омагьоса Европа."

Алисия смята форума за престижен, въпреки скандалите, които съпровождат последните му издания на местно ниво: "Така светът ще разбере, че и малка страна като нашата произвежда качествена музика."

Няма коментари:

Публикуване на коментар