Галена: Много момичета се опитват да ни подражават

Галена е сред най-актуалните фолк певици и впечатлява  не само с хитовите си песни в своя репертоар, но и със сценичните тоалети по време на концерти и клубни участия.

Изпълнителката на "Пайнер" си дава сметка, че с поведението и с облеклото си успява да увлече много момичета, които дори се стремят да й подражават като стайлинг. Според нея това, че те имитират любимите си музикални звезди в облеклото е грешка.

"Много от момичетата, които виждам по дискотеките, се опитват да подражават и на мен, и на мои колежки. Някой път съм се стряскала. Мога да ги посъветвам само да не искат да изглеждат като нас, защото нашият вид е сценичен, ние излизаме на сцена и това се изисква. В ежедневието сме съвсем различни. Когато ходя на дискотека, ако въобще имам времето да изляза, няма да изглеждам по начин, по който излизам на сцена, защото едно е сценично облекло, сценичен грим, друго е ежедневното. Бих ги посъветвала да бъдат себе си, да не подражават на някого, да не са натруфени, а да им е удобно и да се забавляват" - казва фолк звездата в свое интервю.

Факт е, че Галена демонстрира висок моден стил при всяка своя сценична изява и визиите й винаги са били най-обсъжданите както от меломаните, така също от светските журналисти и модни спецове.

Няма коментари:

Публикуване на коментар