Камелия: През всичко съм преминала!

През 2012-та Камелия пусна две нови песни - едната представи на Годишните награди на "Планета", а другата на концерта по случай 11-тия рожден ден на музикалния канал. И двете нямат видеоклипове. И ако за "Лошо действаш ми" певицата отдавна заяви, че е решила да не снима клип, то за "Щипни ме" обеща да заснеме специално видео.
Феновете от своя страна се надяват Камелия да бъде по-активна през 2013-та година в представянето на нови сингли. За един от следващите проекти на фолк звездата вече се знае, че е по музика и аранжимент на Alek Sandar. Наскоро двамата се запознали по време на клубно участие на певицата.Той направил специална песен, а текстът е на Траяна Каписъзова.
"Тази песен съществува, има текст, има музика, той прави аранжимента, остава да бъде записана, но понеже не бързам, а и не обичам нещо като запиша, просто да го държа, затова изчаквам за записа. Тя ще бъде пусната като сингъл или може би в проектът, който предстои да пускам" - разказа Камелия в "Открит микрофон".
"Аз имам песни за албум, въпросът е кога да го пусна, в кой точно момент" - заяви фолк звездата. Тя подчерта, че не забравя и старите си песни. Освен че ги включва в своя клубен репертоар, някои от песните, които не са клипирани, може и да се сдобият с ТВ версии.
Като пример изпълнителката посочи парчето "Дъжд от самота", което е от "Проект 13". "Обвиняват ме, че поне една телевизионна версия не съм направила на тази песен, но пък може би тепърва предстои" - сподели тя.
Камелия е на мнение, че заснетите песни от промоции или в ТВ програми не виждат задълго бял свят. "Отиваш на промоция, пееш песен и има моменти, в които само един път я завъртят и после изчезва. Прекалено много песни, прекалено много клипове, прекалено много музика и е трудно да бъдат завъртени. Някак си приоритетите са в по-динамичните парчета и по-водещите, актуални имена и понякой път човек си казва: "Защо да ходя в тази програма, като след това така или иначе няма да бъде завъртяна песента" - на мнение е тя.
Запитана дали има смисъл да се пускат много нови заглавия в музикалните албуми, ако не се заснемат клипове на всички песни, Камелия подчерта:
"Зависи кой изпълнител си и зависи с каква нагласа са към теб. Има изпълнители, които може да направят 5 видеоверсии и 5-те страшно много да се въртят. Всичко е индивидуално. Няма схема - това правиш, това се получава. Може да направиш адски скъп клип и може да ти бъде спрян. Може някой да се подразни и да ти бъде обран от ефира. Може да имаш много хитове, пък да нямаш участия, защото един продуцент и една фирма не могат да ти дадат участия, ако няма търсене за теб, но могат да ти спрат участия, могат да ти ги ограничат. Тази схема на работа съществува и това не е тайна. През всичко съм преминала!" - обясни фолк звездата на "Пайнер", която вече 16 години е сред най-актуалните имена в жанра.

Няма коментари:

Публикуване на коментар