Защо спряха клипа към „Пак ли“ и как изтече новата песен на Галена

Най-новият видеоклип на Галена към песента "Пак ли" бе промотиран на 3 декември. Няколко дни след премиерата му меломаните с недоумение отбелязват, че клипът не се излъчва по телевизия "Планета".
В неделя вечерта певицата информира почитателите си каква е причината за отсъствието на чисто новото ѝ видео от ефира на музикалния канал.
"По повод многото питания искам да се извиня на всички, че клипът на "Пак ли" все още не се върти по телевизия "Планета". Получихме писмо от Турското посолство, в което се настоява някои от кадрите да бъдат изрязани. Дали така видеото няма да изгуби от атрактивността си? Вие как мислите?" - написа тя във facebook.
Въпреки това обаче, Folkmusic TV няма намерение да спира излъчването на "Пак ли", напротив стартираме три пъти по-зачестено излъчване на видеоклипа на Галена.
Междувременно днес в Мрежата изтече демото на подготвяна нова песен от Галена. Изпълнителката коментира и този казус: "Днес научих, че една моя песен е изтекла в интернет. За съжаление се случват и такива неща, защото около нас е пълно с "доброжелатели". Това е вариант на песен, която не бях предвидила да види бял свят точно в този момент, изпяването е просто маркирано, това съвсем не е крайният ѝ вид. Още повече, че сега се радвам на успеха на "Пак ли" и още веднъж искам да ви благодаря за това!" - обясни изпълнителката.

Няма коментари:

Публикуване на коментар