Азисомания тресе света

Азис вдъхнови руската дизайнерка Ирина Летто да създаде колекция дрехи с неговия лик, а скоро след нея предприемчиви търговци от необятната страна побързаха да направят и най-различни аксесоари със снимки на звездата, съобщават от Diapason Records.

Хитовият изпълнител се прочу в Русия преди няколко месеца, след като стана главен участник в популярното руско тв шоу "Comedy Club" по ТНТ. Тогава водещият коментира визията му с думите, че не е в състояние да обясни на племенника си какво точно представлява. Но броени дни след това интересът към Азис нарасна лавинообразно - песените и видеата му се превърнаха в едни от най-теглените в мрежата, а руснаците буквално полудяха по изпълнителя на хита "Сен Тропе".

Последното доказателство за интереса на руската публика към родната звезда е актуалната колекция на дизайнерката Ирина Летто - "Нежная зима". Дамата е създала всевъзможни дрехи с лика на Азис, както редица аксесоари. Усетили, че това е печеливша формула, други търговци в Русия побързали да произведат различни аксесоари - несесери, чанти, раници, тетрадки и какво ли още не. Създавайки продукцията си обаче, никой от тях по никакъв начин не се е допитал до певеца или до неговите продуценти Diapason Records.

"Много се забавлявам от тази ситуация" - сподели Краля на попфолка. "Доскоро уж бяха притеснени как да обясняват на подрастващите моя имидж и поведение, а сега се разхождат с T-shirt-и и якета с моя образ, а децата им носят ученически чанти и тетрадки с моя лик. Палячовци!" - коментира с усмивка ексцентричният изпълнител пред пиара си.

Според някои източници на информация серията облекла и аксесоари с лика на родната звезда се радва на голямо търсене не само в Русия, но и извън границите на необятната страна. Оказва се, че към продуктите с изображението на нашия певец, проявяват голям интерес и в Китай, се съобщава още в информацията до медиите, изпратена от Diapason Records.

"Казах ви, че съм най-известния българин в света!" - лаконичен е Азис.

Автор: Диапазон Рекърдс

Няма коментари:

Публикуване на коментар