Руската национална телевизия NTV засне филм за Азис

Руският национален канал NTV засне филм за Краля на попфолка Азис. Материалът със звездата на Diapason Records ще бъде излъчен на 18-ти март.

Руската национална телевизия NTV засне филм за Азис

Олег Ясаков, един от най-популярните репортери на руската медия, дойде в България с екип от 7 души, специално за да заснеме филм за изпълнителя на „Сен Тропе”. Снимките бяха осъществени в столично заведение.

Журналистът на NTV се възползвал от присъствието на многобройните клиенти в заведението и ги превърнал в участници в лентата, като ги помолил да изразят пред камерата своето мнение за явлението Азис.

Самото интервю с екстравагантния певец продължило повече от 3 часа, през които хитовият изпълнител разказал интересни моменти, свързани с неговия професионалния и личен живот. Акцентът на разговора бил насочен към нарастващата популярност на Азис зад граница.

Ясаков споделил пред звездата, че в родината му всеки втори телефон звъни с негова песен. Руснакът признал още, че в началото били притеснени от това как ще протече срещата, но когато го видели да се разхожда, необезпокояван от никого, разбрали, че всичко ще мине безпроблемно.

Интересът към Азис в Русия започна, след като той стана участник в шоуто “Comedy club” по телевизионния канала ТНТ. Непосредствено след това, излъченият в предаването видеоклип на „Мразиш” се превърна в най-гледания и теглен продукт в цялата страна. За броени дни талантливият изпълнител успя да спечели сърцата на милиони руски фенове.

Хитовият певец не пропусна на свой ред да жегне „братушките”, снимайки следващото си видео „Хоп” в руска баня. Това направи голямо впечатление и му донесе още по-голяма популярност в руската държава. Истерията по Азис там нараства с всеки изминал ден и именно това бе причината националната руска телевизия NTV да заснеме филм за него, съобщават от Diapason Records.

Няма коментари:

Публикуване на коментар