Софи Маринова засне клип на песента „Love Unlimited“

Клипът към песента на Софи Маринова "Love Unlimited" разказва пет истории за любовта и как тя се изживява във всичките ú измерения - не само между мъжа и жената, но и между приятели, в семейството и т.н. Самата Софи присъства в сравнително малко кадри, но играе ролята на обединяващ образ между петте истории.

Стилист на Софи е Антония Йорданова. Тя обясни, че визията на певицата е изключително изчистена, елегантна и нежна, без типичните за нея ярки цветове и бижута.

Режисьор на видеото е Ники Нанков, който не само е печелил много международни награди, но е изградил име на един от най-креативните и оригинални автори на музикални ленти в България. Професионализмът на Ники Нанков е доказан. Освен с Лили Иванова, той работи с Нели Рангелова, Елица Тодорова, Аксиния, Жорж и много други популярни български звезди.

За клипа на "Love Unlimitet" Нанков сподели: "Общата тема е любовта. Не във формата - мъжът-жената, а във всичките ú форми, които съществуват. Ролята на Софи - тя ще бъде нишката, която ще води цялото филмче. Тя ще дарява тази любов на света."Видеоклипът се очаква да бъде готов до 10 дни.

Няма коментари:

Публикуване на коментар