Преслава релаксира в Дубай

В студените и снежни дни, които властват в България, Преслава реши да си подари една слънчева седмица в любима дестинация. Обичаната певица сама разкри във виртуалното пространство новината за своята зимна почивка в Дубай. Заедно със своята сестра Ивелина Колева и приятели, изпълнителката на хита “От мен питието”, се наслаждава на слънце и плаж. Но фолк фурията Преслава очевидно не е заминала само по женски за Дубай.
Изпълнителката на хита "От мен питието" е там със своя любим Цуни, сестра си и приятелско семейство.
Припомняме ви, че Цуни имаше кратък флирт с колежката на Преслава - Елена Паришева.
В момента той и пайнерката се радват на страстна любов и използват всяка една секунда, за да се отдават на интимни ласки и приятни моменти. Точно преди една година Преслава също бе в Дубай, но в компанията на Галена и екипа на телевизия “Планета”.

Двете изпълнителки заснеха видеоклипа на своята дуетна песен “Хайде, откажи ме”, която бързо завладя сърцата на меломаните. Част от снимките бяха в пустинята, а това внесе допълнителен колорит и усещане за неповторимост на видеото. Впечатлена от екзотиката и красотите на ОАЕ, Преслава отново се върна тук, но този път за почивка и релакс. Със сигурност изпълнителката ще се зареди с много емоции и позитивно настроение, които ще разнообразят натовареното й ежедневие. През последните месеци Преслава доста попътува в страната, където имаше много концерти и изяви в музикални клубове.

Няма коментари:

Публикуване на коментар