ВИЖ „Брой ме“ на Цветелина Янева и Rida Al Abdullah

Зрителите на “Планета HD” и “Планета” със сигурност ще останат впечатлени от най-новия видеоклип на Цветелина Янева. Музикалната лента този път ни връща в света на приказките и приказните герои, напълно в унисон с наближаващите Коледни празници. Цветелина Янева успешно се превъплъщава в ролята на принцеса като прави паралел между миналото и настоящето. Този път певицата не е сама пред камерата, а в компанията на “принца” Рида Ал Абдула и “разказвача на приказки” Кости Йонита.

Новият музикален проект е озаглавен “Брой ме” и е дуетна версия на един от големите хитове на Рида Ал Абдула. Изпълнителят е роден в Багдад, но живее в Дубай и днес е една от най-големите музикални звезди на Близкия изток. Певецът и композиторът Кости Йонита отправят предложение към българската звезда за новия вариант и остават доволни от резултата.
Лентата се завъртя днес в 20:00 часа по “Folkmusic” и не е изключено на 22 ноември да бъде представена на голяма сцена. Желанието на Цветелина Янева е да покани своя нов сценичен партньор и заедно да изпеят “Брой ме” на концерта “10 години Планета ТВ”.

Няма коментари:

Публикуване на коментар