Джъстин ще се подлага на тест за бащинство

Канадската поп звезда Джъстин Бийбър смята да се подложи на ДНК теста за бащинство, който изисква от него самообявилата се за майка на бебето му Марая Иътър.

Тийнейджърът бил убеден в негативните резултати на теста и затова се навил да си го направи, което ще се случи след около две седмици, когато той ще се завърне в Щатите.

"Джъстин иска да сложи край на тези нелепи слухове и смята да заведе дело за клевета срещу жената, която твърди, че има син от него. Адвокатите му се свързаха с нейните и им казаха да намерят лаборатория, където да бъде направен теста, за да не твърдят после, че резултатите са подменени", заявил човек от обкръжението на звездата.

Междувременно стана ясно, че 20-годишната мадама вече е заявила на други двама мъже, че са бащи на сина й. Първият, когото обвинила Марая Иътър, било бившето й гадже Джон Теранова, а малко след това тя признала, че бебето може и да е от тайния й любовник Стив.


"Всичко, което иска тя, са пари. Каза ми, че е бременна от мен, след като беше в Калифорния цели два месеца. Казах й, че не е възможно, а изследванията на лекаря й потвърдиха думите ми. След като видя, че лъжата й е разкрита, тя се опита да ми пробута историята, че била заченала от някакъв любовник", разказал Джон Теранова.

Няма коментари:

Публикуване на коментар